You are here

Latest News from WRI

WRI News

WRI leaders and experts—spanning more than 25 countries—offer commentary and insights on the latest issues in natural resources, environment, business and economics. For cross-post requests and other inquiries, please contact our Communications Officer Fei Ye (fye@wri.org).

 

 

  • 2016年4月12日,世界资源研究所与苏州市交通局在苏州共同举办了“城市公共交通可持续发展讲座”,旨在为苏州市公交都市建设提供技术支撑,以协助苏州可持续交通发展。重庆公交运营指挥中心副主任饶明华与世界资源研究所中国交通项目主任刘岱宗分别就“公交智能化”和“公交供给侧改革”介绍了国内外城市经验。包括苏州市交通局、公安局、财政局、国土局、住建局、规划局、市容市政管理局等部门在内的60多位领导与技术人员参与了此次讲座。

    2015年9月,世界资源研究所与苏州市人民政府就共同推进公交都市示范项目签署合作备忘录,双方不仅将开展一系列提升城市公交发展水平的试点项目,也将开展相关能力建设活动。此次讲座作为能力建设活动的主要内容,从提升城市公交信息化管理水平入手,集中讨论了国内城市普遍面临的如何搭建公交信息化平台以更好辅助决策、行业监管及居民出行信息发布。

Stay Connected

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTERS

Get our latest commentary, upcoming events, publications, maps, and data. Sign up for WRI Newsletter.